Energetische balans

Energetische balans

Ons wezen is opgebouwd uit verschillende lichamen (symbolisch). Fysiek, Emotioneel en Energetisch. Het doel van de behandeling is om deze lichamen in balans te brengen. Elke blokkade op een bepaald gebied heeft invloed op de andere lichamen. 

Tijdens een behandeling worden alle lichamen aangeraakt. Afhankelijk van de klacht en hulpvraag zal er steviger gemasseerd worden op de reflexzones.Energetische blokkades zijn niet zichtbaar maar wel vaak een reden waarom klachten niet over gaan. Ons wezen heeft een zelfhelend vermogen, met energetische behandeling kan dit hersteld worden.

Maar hoe dan? deze vraag krijg ik zo vaak. Als je praat over enegie kom je in fijnstoffelijke materie. Het onzichtbare en ontastbare. 

Het heeft vooral te maken met bewustzijn!!! Voeding is tastbaar, je weet best wat goed voor je is en wat niet. Het is de benzine van je fysieke lichaam. Goede energetische voeding bestaat uit je bewust zijn van je eigen gedachten, relaties, activiteiten die jouw leven zin geven. Je bewust zijn van je levenstaak hier op aarde. Vertrouwen op het pad dat je bewandelt en de keuzes die je maakt. Alles in het teken van licht en liefde. Liefde voor jezelf in de eerst plaats. Liefde voor de mensen om je heen, de natuur, de aarde, het leven in al zijn grootsheid. Dit zijn inzichten die je kunt krijgen tijdens de behandelingen en verhogen jouw bewustzijn. Kleine of grote stappen in een proces van verandering, loslaten en genezing.

Energetische balandelingen zijn onderdeel van de reflexzonetherapie. Er zijn talloze technieken die ik inzet. Visualisatie- en ademhalingsoefeningen werken helend. Het chakrasysteem staat centraal. 

 

 

Klik hier voor een afspraak of bel 06-49831859

Kijk hier voor tarieven, vergoeding en het maken van een afspraak