Anneke

reflexzonetherapie zet je in beweging

In het jaar 2021 vierde ik mijn tienjarig jubileum in mijn eigen praktijk aan huis. Ik ben heel blij dat steeds meer mensen mij weten te vinden. Reflexzonetherapie is de basis bij de behandeling. Daarnaast heb ik meerdere vaardigheden ontwikkeld in de loop van de jaren. Samen kijken we waar jouw behoefte ligt en daar bouwen we de behandeling omheen. Zo kan het zijn dat we ademcoaching inzetten, ESR (emotionele stress reductie), energetisch werken of je voedingpatroon analyseren. De behandeling zelf werkt fysiek en energetisch en ik ben gespecialiseerd in zwangerschapreflexologie. 

Naast individuele behandelingen organiseer ik op verzoek ook inspiratieavonden en geef ik workshops voetreflex op locatie Nieuwstraat 13.

Op een prachtige locatie in Overschie organiseer ik, zo nodig samen met een collega ademcoach, ademcirkel. Een complete ademreis met muziek, oefeningen en een ademsessie in een (kleine) groep. Een fantastische ervaring.

In 1999 ben ik voor het eerst in contact gekomen met voetreflexzonemassage tijdens een korte cursus. Er ging een wereld voor mij open. In 2007 kreeg ik de kans om de beroepsopleiding voetreflexzonetherapie te volgen bij Sonnevelt opleidingen. Na jaren werken in de gehandicaptenzorg en een algemeen ziekenhuis blijkt het geven van reflexzonetherapie perfect bij mij te passen. Deze natuurgeneeskundige therapie en mijn ervaring uit de reguliere gezondheidszorg zijn een goede match.

Reflexzonetherapie heeft mij gegrepen. Ademcoaching en energiewerk maken het compleet. Het is zo fijn om door deze behandeling weer in contact te komen met je hele wezen. Onder mijn handen zie ik klachten verminderen en mensen veranderen. Voetreflex zet je in beweging!!