Anneke

voetreflex zet je in beweging

Sinds januari 2012 werk ik in mijn eigen praktijk aan huis. Ik ben heel blij dat steeds meer mensen mij weten te vinden. Reflexzonetherapie is de basis bij de behandeling. Daarnaast heb ik meerdere vaardigheden ontwikkeld in de loop van de jaren. Samen kijken we waar jouw behoefte ligt en daar bouwen we de behandeling omheen. Zo kan het zijn dat we ademhalingtherapie inzetten, spiertesten doen (touch for health), energetisch werken of je voedingpatroon analyseren. De voetreflexbehandeling zelf werkt fysiek en energetisch en ik ben gespecialiseerd in zwangerschapreflexologie.

In 1999 ben ik voor het eerst in contact gekomen met voetreflexzonemassage tijdens een korte cursus. Er ging een wereld voor mij open. In 2007 kreeg ik de kans om de beroepsopleiding voetreflexzonetherapie te volgen bij Sonnevelt opleidingen. Na jaren werken in de gehandicaptenzorg en een algemeen ziekenhuis blijkt het geven van voetreflexzonetherapie perfect bij mij te passen. Deze natuurgeneeskundige therapie en mijn ervaring uit de reguliere gezondheidszorg zijn een goede match.

Voetreflexzonetherapie heeft mij gegrepen. Het is zo fijn om door deze behandeling weer in contact te komen met je lijf! Onder mijn handen zie ik klachten verminderen en mensen veranderen. Voetreflex zet je in beweging!!