Energie en adem

Energetische balans en Ademcoaching

Energetische balans

Ons wezen is (symbolisch) opgebouwd uit verschillende lichamen: Fysiek, Emotioneel en Energetisch. Het doel van de behandeling is om deze lichamen in balans te brengen. Elke blokkade op een bepaald gebied heeft invloed op de andere lichamen. 

Tijdens een behandeling worden alle lichamen in beweging gezet. Afhankelijk van de klacht en hulpvraag wordt er meer fysiek of enegetisch behandeld. Energetische blokkades zijn niet zichtbaar maar wel vaak een reden waardoor klachten niet over gaan. Ons wezen heeft een zelfhelend vermogen, met energetische behandeling kan dit hersteld worden.

Maar hoe dan? deze vraag krijg ik zo vaak. Als je praat over energie kom je in fijnstoffelijke materie. Het onzichtbare en ontastbare. Het verhogen van de trilling. Kwantumfysica.

Het heeft vooral te maken met bewustzijn!!! Voeding in de vorm van eten is tastbaar. Het is de benzine van je fysieke lichaam. Goede energetische voeding bestaat uit je bewust zijn van je eigen gedachten, relaties, activiteiten die jouw leven zin geven. Je bewust zijn van je levenstaak hier op aarde. Vertrouwen op het pad dat je bewandelt en de keuzes die je maakt. Alles in het teken van licht en liefde. Liefde voor jezelf in de eerst plaats. Liefde voor de mensen om je heen, de natuur, de aarde, het leven in al zijn grootsheid. Er zijn vele inzichten die je kunt krijgen tijdens de behandelingen en deze verhogen jouw bewustzijn. Kleine of grote stappen in een proces van verandering, loslaten en genezing.

Energetische balandelingen zijn onderdeel van de reflexzonetherapie. Er zijn talloze technieken die ik inzet. Visualisatie- en ademhalingsoefeningen werken helend. Het chakrasysteem staat centraal. 

Ademcoaching

individueel

Een onderdeel van het behandelplan kan een ademsessie zijn. Het belang van goede ademhaling is groter dan al het andere. Voorafgaand aan een ademsessie wordt een specifiek doel gesteld. Tijdens de ademsessie word je begeleid door muziek, drukpunten en aanraking van mij. Je wordt gestimuleerd om een verbonden ademtechniek in te zetten waardoor er een proces in gang wordt gezet van loslaten, verwerken en genezen. Deze sessie werkt op het gehele menswezen zoals hierboven beschreven. Het is een indrukwekkende ervaring die je leven kan veranderen. Als een ademsessie past in het behandelplan zal ik je hiervoor uitnodigen. Je kan er uiteraard ook zelf naar vragen. Je kan ook zelf los een ademsessie inplannen via de online agenda. De kosten voor een ademsessie per 2022 zijn een dubbel consult omdat we er twee uur voor uittrekken. 

ademcirkel

Samen met collega ademcoach Linda Welles organiseer ik ademsessies in een (kleine) groep. We noemen dit ademcirkel. Op een prachtige locatie in Overschie ga je een ademreis maken. Een dagdeel gevuld met oefeningen, muziek, ontspanning en een ademsessie. De energie die ontstaat met elkaar maakt de ervaring nog intenser. Ben jij klaar voor verandering? Wil jij nieuwe stappen zetten in je leven? Twijfel niet langer en schrijf je in!!  Ademcirkel wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Klik hier om je in te schrijven voor ademcirkel.

 

Klik hier voor een afspraak of bel 06-49831859

Kijk hier voor tarieven, vergoeding en het maken van een afspraak