Energie en adem

Energetische balans en Ademcoaching

Energetische balans

Ons wezen is (symbolisch) opgebouwd uit verschillende lichamen: Fysiek, Emotioneel, Mentaal, Energetisch en Spiritueel. Het doel van de behandeling is om deze lichamen in balans te brengen. Elke blokkade op een bepaald gebied heeft invloed op de andere delen. 

Tijdens een behandeling worden alle lichamen in beweging gezet. Afhankelijk van de klacht en hulpvraag wordt er meer fysiek of enegetisch behandeld. Energetische blokkades zijn niet zichtbaar maar wel vaak een reden waardoor klachten niet over gaan. Ons wezen heeft een zelfhelend vermogen, met energetische behandeling kan dit hersteld worden.

Door de energie te laten stromen verhoog je jouw bewustzijn!!! Voeding in de vorm van eten is tastbaar. Het is de benzine van je fysieke lichaam. Goede energetische voeding bestaat uit je bewust zijn van je eigen gedachten, relaties, activiteiten die jouw leven zin geven. Je bewust zijn van je levenstaak hier op aarde. Vertrouwen op het pad dat je bewandelt en de keuzes die je maakt. Alles in het teken van licht en liefde, de hoogste trilling. Liefde voor jezelf in de eerst plaats. Liefde voor de mensen om je heen, de natuur, de aarde, het leven in al zijn grootsheid. Er zijn vele inzichten die je kunt krijgen tijdens de behandelingen en deze verhogen jouw bewustzijn. Kleine of grote stappen in een proces van verandering, loslaten en genezing.

Energetische balandelingen zijn onderdeel van de reflexzonetherapie. Er zijn talloze technieken die ik inzet. Visualisatie- en ademhalingsoefeningen werken helend. Het energiesysteem van de 13 chakra's staat centraal. De weg van 3D naar 5D is waarin ik jou kan begeleiden.

Ademcoaching

individueel

Een onderdeel van het behandelplan kan een ademsessie zijn. Het belang van goede ademhaling is groter dan al het andere. Voorafgaand aan een ademsessie wordt een specifiek doel gesteld. Tijdens de ademsessie word je begeleid door muziek. Met jouw toestemming stimuleer ik drukpunten  op je lichaam. Je wordt gestimuleerd om een verbonden ademtechniek in te zetten waardoor er een proces in gang wordt gezet van loslaten, verwerken en genezen. Deze sessie werkt op het gehele menswezen zoals hierboven beschreven. Het is een indrukwekkende ervaring die je leven kan veranderen. Als een ademsessie past in het behandelplan zal ik je hiervoor uitnodigen. Je kan er uiteraard ook zelf naar vragen. Je kan ook zelf los een ademsessie inplannen via de online agenda. De kosten voor een ademsessie zijn  hoger omdat het consult langer duurt. Klik hier als je een afspraak wilt inplannen.

ademcirkel

Het is bijzonder krachtig om een ademsessie te doen in een groep. Dit kan tijdens een ademcirkel. Op een prachtige locatie ga je een ademreis maken. Een dagdeel gevuld met oefeningen, muziek, ontspanning en een ademsessie. De energie die ontstaat met elkaar maakt de ervaring intens. De nadruk ligt op ervaren en beleven. Met elkaar delen mag, maar hoeft niet. De eerst volgende cirkels worden georganiseerd in Schoonhoven, samen met Mathilda van der Hijden. 

Ben jij klaar voor verandering? Ben je klaar met die thema's die steeds weer terugkeren. Wil jij nieuwe stappen zetten in je leven? Twijfel niet langer en schrijf je in!!  Klik hier om je in te schrijven voor ademcirkel. Ik assisteer ook regelmatig bij de ademcirkel of 'kracht van ademen' weekend van Annette Weers. 

 

Klik hier voor een afspraak of bel 06-49831859

Kijk hier voor tarieven, vergoeding en het maken van een afspraak